tiistai 4. marraskuuta 2014

ELÄVÄN ELÄMÄN PÄIVITYKSIÄ

 JULKAISTU ENSIMMÄISEN KERRAN 4.11.2014

Sairastuin syksyllä 2013 imusolmukesyöpään (manttelisolulymfooma). Talven ja kevään aikana sytöstaatti hoito tehosi ja syöpäsoluja ei enää löytynyt verestä toukokuun lopulla 2014!

Tekstiä muutettu ja poistettu  8.4.2016.
Uusin päivitys 14.12.2016, Terveys OK. 
HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA LUKIJOILLE!
Mutta... Elämä on kuin yhtä arvuuttelua eli sitä, mitä matkan varrella tulee vastaan itse kullakin?


Voimien palautuessa kesän kynnyksellä 2014 alkoi ulkonakin tapahtua. Siitä keräsin muutaman kuvan tänne. Oikeastaan kuvia ja puuhastelun tuloksia on puolentoista vuoden ajalta, kun jostain syystä oli yksi blogin tekeleeni hävinnyt bittiavaruuteen! Mutta nyt olen tehnyt sen uudelleen ja löytyy linkistä https://www.gandalfi.com/2021/09/autotallin-rakentaminen.html


Kesän aikana tuli läträttyä taloon ja talliin runsaat 100 litraa Kameeta, Jasmiinia sekä maalarin valkoista maalia... Pikkasen pengerrystä lisää ja tulipa kaivettua sama oja kaapelille (autotallille) kahteen kertaan, kun suunnitelmat muuttuivat. Mustaa vesipeltiä taivuteltiin "apupoika-Anteron" kanssa yli sata metriä!10 kommenttia:

Anjuusa kirjoitti...

On sulla ollut koettelemusta kerrakseen vuosi sitten. Hyvä kuulla, että hoidot on tepsineet ja tukenasi oli ystävä. Parantuminen jatkukoon ja voimia talonpitoon. Muistan sun ruusutarhasi, jota esittelit ajat sitten.
Kaikkea hyvää toivon syksyyn ja talveen ja kevääseen jne!

shamani kirjoitti...

Pitäisiköhän sanoa Onnittelut! Tarkoitan siis tämän hetken tilannettasi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikella on tarkoituksensa ja apu tulee loppujen lopuksi Universumista(jokainen voi sitä nimittää miksi haluaa; Jumalaksi, Alkulähteeksi, Korkeammaksi voimaksi, jne). Meillä itsellämme on kuitenkin oma osuutemme avun saannissa/ vastaanottamisessa ja apu tulee eri muodoissa/ välityksellä.

Muistan kun kävin taloosi tutustumassa ja se oli todella persoonallisen hienosti suunniteltu ja tehty. Autotallisi rakennelma oli silloin alkuvaiheessa.
Nyt kun olet viimeistelyt suorittanut, niin uskon, että kokonaisuus on upea.

Tsemppiä ja kaikkea hyvää elämääsi toivottelen!

LexaH kirjoitti...

Kiitos Anjuusa kannustuksesta ja kommentista!
Ruusutarha kukki tänäkin kesänä, vaatimattomasti. Talvella ei ollut suojaavaa lumipeitettä ja se hidasti kasvua. Mutta ensi kesänä varmaan ovat entistä komeampia!
Hyvää syksyn loppua, talven odotusta ja keväälle valoa Sinulle... :-)

LexaH kirjoitti...

Kiitos Shamani! Kyllä, kaikella on tarkoitus ja me olemme osa siitä... Kaikki otetaan vastaan, niin hyvät kuin pahatkin.

Talon kehuista myös kiitos Sinulle, älä aja ohi seuraavallakaan kerralla!

Hyvää ja rauhallista loppusyksyä Sinulle!

orvokki kirjoitti...

Tsemppiä Sinulle, Lexa. Ei minusta kaikella ole tarkoitus, on paljon asioita, joita ilman voi olla. Esimerkkinä tämä sinun sairautesi. En voi nähdä, mikä tämän tarkoitus olisi, etkä varmaan sinäkään. Enkä pysty tajuamaan tarkoitusta sille, etten itse voi olla enää auringossa. Enkä usko näiden olevan hinta menneistä pahoista teoista, sillä en usko olleeni niin paha, etkä liioin varmaan sinäkään. Mutta kestettävä on ja on opittava elämään päivä kerrallaan ja hyväksyttävä tosiasiat.
Talosi näyttää hyvältä, ja aina paranee, kun ulkopuolinen ympäristö vakiintuu.

LexaH kirjoitti...

Kiitos, samoin Sinulle Orvokki! Elämän tarkoitus? Kohtalomme? Omat päätöksemme? Muiden päätökset? Geeniperimä jne... Mistä sitten hyvä tai huono onni johtuu? Paljon on kysymyksiä joihin ei välttämättä saa vastauksia. Mutta, päivä kerrallaan jne....
Talon ympäristössä on kahdella sivulla metsää ja säilyy kaavan mukaan viheralueena. Ruusutarha oli melkein kesannolla viime kesän. Tontin viimeistely jää ensi kesään.

Plätty kirjoitti...

Hienoa, että selätit pahan. Nyt vain nauttimaan elämästä, talosta, puutarhasta ja kaikesta mahdollisesta. Hyvää Joulun odotusta tv. Sirkka ja Markku
Ps. Jos jaksat ajella täälläpän, olet/olette tervetulleita käymään.

LexaH kirjoitti...

Kiitos ja Kiitos kutsusta! Jaksamisesta ei ole kiinni, ajellaan vaikka Utsjoelle saman vuorokauden aikana... ;-) Naatitaan noista kaikista ja tulevasta hiihtokaudesta!?
Terkut Teille!

peequu kirjoitti...

Sinua yhä tarvitaan, siinä elämisen tarkoitus.

Onnittelut jaksamisesi johdosta.

LexaH kirjoitti...

Kiitos peequu! Meitä kaikkia tarvitaan johonkin, sen aikaa jonka täällä vietämme... Hyvää vointia Sinullekin!